Over de site

Deze site ben ik begonnen medio juni 2012. Ik miste het schrijven en omdat ik in augustus 2012 aan een nieuw avontuur zou beginnen, namelijk het lesgeven als docent op het voortgezet onderwijs, leek het me ideaal om deze twee passies van mij te combineren.

Ik heb besloten om alles op deze website anoniem te houden en daarom worden alle namen en plaatsen gefingeerd. Dit in verband met privacyredenen.

Wat betreft het schrijven voor deze blog waren er ups en downs; ik begon heel trouw met minimaal drie keer per week een artikel online zetten, maar in drukke periodes werden dat er al snel minder. Met als dieptepunt dat ik in het eerste halfjaar van 2015 nauwelijks iets online heb geplaatst. Dat is ook het moment geweest dat ik besloot om geen vaste tijden meer aan te houden, maar alleen iets te plaatsen wanneer ik tijd en zin heb om iets te schrijven.

De onderwerpen van mijn artikelen variëren. Ik ben mijn blog gestart op het moment dat ik niet zo goed in mijn vel zat (oké, laten we het maar gewoon een burn-out noemen) en de hoofdreden was dan ook dat ik op deze manier mijn ei kwijt kon. Later bleek ik het veel leuker te vinden om ook kennis en ervaringen te delen. 

Ik vind het altijd ontzettend leuk om een reactie te krijgen op één van mijn berichten. Wil je graag jouw mening delen, heb je een vraag, wil je een tip (let op: ik ben geen onderwijskundige, slechts een docent met een paar jaartjes ervaring) of heb je een suggestie voor een nieuw artikel? Laat het me gerust weten. :-)

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten