Over mij

Hallo, en welkom op mijn blog. Mijn (fictieve!) naam is Elseline Snelten en ik ben 25 jaar oud. Ik ben deze blog gestart in juni 2012. Schrijven is vanaf de middelbare school al een hobby van me geweest en in mijn tienerjaren heb ik ook vaak weblogs bijgehouden over van alles en nog wat. Ik besloot het schrijven voor een blog nu eens te combineren met mijn dagelijks leven.

Wiskunde stond altijd bovenaan het lijstje van mijn favoriete vakken. Direct na het behalen van mijn VWO-diploma begon ik op de universiteit aan de opleiding “Wiskunde”. Ik ging er met enorm veel zin heen, maar het was voor mij één grote teleurstelling. Ik snapte niets van wat er werd behandeld tijdens de colleges. Ik heb het twee weken volgehouden, maar daarna was ik snel weg. Mijn einddoel was om les te geven op een middelbare school en ik besloot daarom om het schooljaar daarna te beginnen met de lerarenopleiding.

In augustus 2009 stapte ik de hogeschool binnen en dat was een verademing. Ik snapte alles, ik haalde hoge cijfers en ik ging elke dag met plezier naar school (zelfs op de dagen dat ik om half zes mijn bed uit moest). Drie jaar later haalde ik mijn diploma.

Op mijn blog schrijf ik over alles, of ik ieder geval heel veel, van wat ik tijdens het lesgeven meemaak. Misschien kan ik er anderen mee helpen, maar bovenal doe ik het voor mezelf. Op deze manier kan ik mijn hobby met mijn werk combineren en kan ik ook nog een beetje mijn ei kwijt als het lesgeven even tegenzit. Omdat ik vrij wil zijn in alles wat ik schrijf, schrijf ik onder een fictieve naam. Ook andere namen op mijn blog zijn verzonnen.

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten