donderdag 25 oktober 2012

Nieuwe blog

Hoewel ik in één van mijn vorige blogs nog schreef dat ik het zo druk had, heb ik nu toch weer iets verzonnen waardoor ik het nog drukker ga krijgen: een nieuwe blog! Ik vind het fijn om te schrijven over mijn werk, want op deze manier kan ik mijn ei kwijt en kan ik ook mijn kennis delen met anderen. Toch vind ik het jammer dat ik me op deze manier alleen richt op een kleine doelgroep. Het komt wel eens voor dat ik 200 pageviews heb, maar vaak wordt het niet meer dan 50 per dag.

Daarom ben ik een nieuwe blog gestart. Deels natuurlijk in de hoop dat ik wat meer bezoekers krijg - dat streelt dan weer een beetje mijn ego -, maar ook omdat ik er al langer over denk om mijn boekenkast eens digitaal te maken. En dan bedoel ik niet dat ik elk boek helemaal ga uitschrijven, maar ik wil wel proberen om over elk boek dat ik heb gelezen en elk boek dat ik nog ga lezen iets te schrijven. Een soort mini-recensies eigenlijk. Daarnaast vind ik het ook leuk om meer met het lezen van boeken en het schrijven over (en (hopelijk) van) boeken bezig te zijn, omdat dit toch al jaren mijn grooste hobby is.

Mijn streven is op elke week één nieuwe post online te zetten. Op die manier heb ik nog genoeg tijd om ook de site over het docent-zijn bij te houden, want ik wil natuurlijk niet dat het ten koste hiervan gaat. :)

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten