zaterdag 29 juni 2013

Dagboek: Het begin van de toetsweek (#38)

Ik kan me niet herinneren dat ik eerder dit schooljaar zo moe ben geweest tijdens een werkweek. Ik voelde me ook helemaal niet zo lekker als anders en daarbij komt ook nog eens kijken dat ik het heel druk had met "buitenschoolse activiteiten". Welke activiteiten dat precies waren? Lees even verder.

Op maandag viel het nog best mee. Ik gaf 's morgens mijn lessen, na mijn lessen maakte ik de jaarplanning voor volgend jaar en daarna had ik een gesprek met een moeder van een leerling. Ze wil graag het onderwijs in als docent wiskunde en wilde daar een paar vragen over stellen aan "een ervaringsdeskundige". Tja, en toen kozen ze mij. ;-) Maandagavond had ik ineens enorm veel energie. Ik volgde een groepsles bij de sportschool en 's avonds was ik tien keer zo energiek als normaal. Tja, dat heb ik de rest van de week geweten.


Dinsdag gaf ik mijn laatste lessen van het schooljaar (blog). Daarna bleef ik op school hangen om de jaarplanning af te ronden. 's Avonds had ik een etentje met de wiskundecollega's. Het was erg gezellig, maar daardoor was ik wel pas laat thuis.
Normaal gesproken zou ik op woensdag lang uit kunnen slapen. Het is toch mijn vrije dag.

Afgelopen woensdag helaas niet. Ik had 's middags een high tea met collega's en voor die tijd moest ik nog heel veel doen. Ik werd om 9.00 uur wakker en vanaf dat tijdstip ben ik alleen nog maar druk bezig geweest met boodschappen. Ik wilde bij drie verschillende winkelcentra mijn boodschappen halen, dus daar gaat wat tijd in zitten. Toen ik thuis kwam was er nauwelijks tijd om nog even te ontbijten/lunchen: ik moest direct naar mijn werk, omdat ik anders te laat zou komen. Tijdens de high tea (die overigens ook heel gezellig én lekker was) voelde ik een enorme hoofdpijn op komen. Ik had niets bij me om in te nemen, dus met de minuut werd het erger. Ik vertrok pas om half zeven richting huis. Toen ik eenmaal thuis was (half acht) ben ik meteen mijn bed in gegaan.

Ondanks de velen uren rust, was ik donderdag ontzettend moe. Ik had ook ontzettend last van mijn ogen, dus dat maakte de dag niet leuker. Na het surveilleren bij de toetsen ben ik naar de sportschool gegaan. Ik hoopte dat het me weer energie zou geven, maar helaas. Op de bank viel ik in slaap en ik werd pas half acht ’s avonds wakker gebeld door mijn zusje. Oeps.

Vrijdagochtend was ik nog steeds niet fit helaas. Weer moest ik surveilleren en weer ging ik sporten. En ook vrijdag gaf het me geen energie. Pfff!

Dit weekend ga ik dus gebruiken om weer bij te komen. Ik kan eindelijk weer uitslapen, ik heb niets op de agenda staan en ik kan doen wat ik wil. Ik moet wel nog het huishouden van de hele week doen, want dat ik een beetje blijven hangen. Maar hopelijk kan ik maandag weer fris en fruitig naar mijn werk.

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten