woensdag 30 april 2014

10... dingen waar ik deze vakantie van moet genieten

De vakantie is nu een paar dagen bezig, maar het vakantie-idee heb ik nog niet heel erg gehad. Ik schrijf dit nu op dinsdagochtend. Normaal gesproken heb ik drie dagen weekend, de afgelopen dagen voelden daarom ook gewoon echt als een weekend. Mijn vriend sprak me gisteren wel ernstig toe dat ik dit keer wel echt van mijn vakantie moet genieten (ik maakte namelijk een opdracht voor het afstuderen van mijn zusje, en in de vorige vakantie maakte ik een opdracht voor het afstuderen van een vriendin, sst!). Daarom heb ik nu een lijstje met tien (kleine) dingen waar ik deze komende anderhalve week echt van moet genieten.
 
Tien dingen waar ik deze vakantie van moet genieten:
1. Uitslapen is fijn, maar deze vakantie zet ik elke dag mijn wekker op 8 uur. Tot nu toe ben ik elke keer voor de wekker wakker geworden en dat heeft er tot nu toe altijd voor gezorgd dat de dagen heerlijk lang duurden!
2. Een boek lezen in de bibliotheek, want dat blijft mijn favoriete leesplek
3. In bad met een (ontzettend dure) bruisbal van Lush. Ik dacht altijd dat ik geen bad-mens was, maar elke keer dat ik in een hotel ben, ga ik toch in bad. Voor komend weekend, een hotelletje in Limburg, heb ik ruim €7,- uitgegeven om één keer heel luxe in bad te kunnen. Soms mag je jezelf verwennen.
4. Scooter rijden zonder jas. Het is nog niet heel warm buiten, maar maandag heb ik al zonder jas op de scooter gezeten. Ik had wel een hele dikke, warme trui aan, anders was het echt niet te doen.
5. Een wandeling door de duinen.
6. Een nieuw boek kopen. Ik heb mezelf een verbod op gelegd, pas na het lezen van vijf oude boeken mag ik een nieuw boek kopen. Deze vakantie lees ik mijn 25e boek van dit jaar uit, dus ik mag weer...!
7. How I Met Your Mother kijken op mijn iPad...
8. ... met een Chai Tea Latte of een blikje Coca Cola Cherry, mijn lievelingsdrankjes op dit moment!
9. Mijn scooter schoonmaken. Alles waar het woord 'schoonmaken' in voorkomt, vind ik verschrikkelijk, maar nu moet ik er echt aan geloven. En het resultaat zal verbluffend zijn, want op dit moment staat mijn scooter al zo'n paar weken onder een boom en je kunt raden wat er allemaal op zit.
10. Geen stress. Nu heb ik ook niet meer zo heel veel stress tijdens het werken, maar in de vakantie ben ik écht stress-vrij en daar ga ik enorm van genieten!
 
Jullie ook een fijne vakantie!
 
Liefs! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten