dinsdag 21 augustus 2012

Blogposts na de vakantie

In de zomervakantie kwamen er elke week twee posts online, op dinsdag en op vrijdag. Dit was prima te doen, ik werkte veel vooruit en ik had genoeg vrije tijd. Zodra het schooljaar gaat beginnen heb ik uiteraard een stuk minder tijd dan ik in de vakantie had. Mijn streven was oorspronkelijk om tijdens het schooljaar vijf dagen in de week iets nieuws op mijn site te plaatsen. Bij nader inzien lijkt me dit een beetje erg hoog gegrepen en ik ben bang dat ik dat niet zal kunnen halen. Daarom heb ik besloten om standaard slechts drie berichten online te zetten. Mocht ik toch meer vrije tijd hebben dan ik dacht, probeer ik meer posts op mijn blog te zetten!

Maandag: maandag komt er een theoretisch en informatieve post online. Dit kan gaan over werkvormen, gesprekstechnieken etc.
Woensdag: op woensdag komt de "tip van de week" online, afgewisseld met een nieuwe reeks.
Deze week: 10 redenen om... uit te kijken naar het nieuwe schooljaar.
Zondag: op zondag komt er een terugblik op de week. Ik kijk terug op hoe de week is verlopen, welke dingen goed gingen en wat ik misschien beter had kunnen doen.

Ik wil ook proberen om documenten online te zetten. Binnenkort zal naast de kopjes "home", "over mij" en "contact" ook een button staan met "documenten" (of iets dergelijks), waar ik werkbladen, lesvoorbereidingen, een uitgebreide werkvorm en andere dingen zal plaatsen. Eerst nog even uitvinden hoe dat allemaal werkt!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten