zaterdag 29 december 2012

Kerstvakantie 1/2


De kerstvakantie. Wat heb ik daar naar uitgekeken! De weken en de dagen telde ik af en nu zit de vakantie er voor de helft op. Wat een cliché, maar de week is echt voorbij gevlogen! Het eerste weekend waren we thuis bezig met schoonmaken, daarna vierde ik drie dagen kerst. Op kerstavond nodigde ik een deel van mijn (schoon)familie in mijn huis uit om te gourmetten en om elkaar wat cadeautjes te geven. Op eerste kerstdag ging ik naar mijn schoonfamilie en op de tweede dag waren we bij mijn familie. De dagen zijn snel gegaan, maar daar ben ik gelukkig wel blij mee. Voor alle drie de dagen heb ik dingen moeten koken, dus heel veel anders dan de keuken heb ik niet gezien.

Ik schrijf dit nu de dag na kerst en dit is het eerste moment dat ik me kan herinneren dat ik even rustig op de bank zit om een blog te schrijven en mijn tv-programma’s van de afgelopen dagen te kijken. Maar de rust is niet van lange duur. Straks doe ik de laatste boodschappen, ruim ik de koffer in en vanavond (donderdagavond dus) vertrek ik met de boot naar Engeland. ’s Morgens komen we aan en dan kunnen de dagen vol bezichtigingen en shoppen beginnen. Ik heb er enorm veel zin in en ik kan niet wachten tot het zo ver is!

Voor de tweede week van de vakantie heb ik (gelukkig) weinig plannen. Een tandartsbezoek, niets meer en niets minder. De andere 6,5 dag ga ik genieten, genieten en nog meer genieten. En dat natuurlijk in het gezelschap van crackers met light-smeerkaas en een groot glas water. Tja, 1 januari blijft 1 januari…

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten