maandag 8 april 2013

Dankbaarheidslijstje #6

Gisteravond schreef ik het al in een notitie op mijn telefoon: maandag dankbaarheidslijstje maken! Dus dat deed ik! Vandaag was geen bijzondere dag en sommige dingen zaten aardig tegen (het OV op de terugweg naar huis bijvoorbeeld…). Toch heb ik wat dingetjes waar ik wél blij mee was/ben.

Vandaag, 8 april 2013, ben ik dankbaar voor/ben ik blij met…
… het snoozen op mijn telefoon vanochtend. Om 5.15 uur ging mijn wekker (ik heb altijd een uur nodig om wakker te worden), terwijl ik er pas om 6.30 uur uit ging. Heerlijk als je je nog even kunt omdraaien!
… het OV op de heenweg. De terugweg was een ramp, maar op de heenweg ging het gelukkig wel goed. Binnen een uur was ik op mijn werk én het scheelde me bijna twee euro doordat de incheckdingen in de tram het niet deden. Merci!
… de lessen in mijn brugklassen. Met 2havo ben ik altijd enorm aan het stoeien, maar gelukkig lopen de lessen in mijn brugklassen eigenlijk altijd wel goed. En als het een keer minder goed verloopt dat maak ik me ook geen zorgen, want ik weet dat het de volgende keer wel beter zal gaan!
… mijn redelijk positieve beoordeling op mijn les van vorige week. Afgelopen dinsdag kwam er iemand mijn les bekijken en die les gingen we vandaag bespreken. Ik was zelf érg negatief, maar gelukkig zag zij wel veel pluspunten. Gelukkig maar!
… met vriend. Het is iets waar ik iedere dag dankbaar voor ben, maar als we gezellig samen boodschappen doen voel ik het net nog even iets meer!

Dat waren de dingen voor vandaag. En alvast iets waar ik dankbaar ben voor morgen: uitslapen! Het is jammer dat ik morgen tot laat in de middag les sta te geven, maar het voordeel daarvan is wel dat ik pas laat hoef te beginnen. :-)

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten