dinsdag 7 mei 2013

Blog nummer 200!

Op 14 december 2012 schreef ik mijn honderdste blog. Nu, ruim vier maanden later, zet ik nummer 200 online.

Wat is dat snel gegaan! In twintig weken tijd heb ik honderd blogs geschreven en dat vind ik best een prestatie. Mijn streven is altijd geweest om drie blogs online te zetten in één week (maandag, woensdag en zaterdag). Daar heb ik het afgelopen half jaar dus flink boven gezeten. Mijn (bijna) wekelijkse dankbaarheidslijstje is erbij gekomen en ook af en toe een herinnering, een lesmoment of een update van mijn voornemens tussendoor zorgde ervoor dat ik gemiddeld vijf blogs per week online had staan. Wauw.

Met mijn reacties gaat het nog steeds hetzelfde als een half jaar terug. Ik heb me erbij neergelegd dat mijn blog wel wordt gelezen, maar dat er zelden iemand iets die een reactie achterlaat. Geen probleem! Waar ik wel heel blij mee ben is mijn bezoekersaantallen. Ik zie met blogger helaas het aantal unieke bezoekers niet, maar het aantal pageviews per dag zit bijna altijd boven de 100 (en soms zelfs boven de 150).

In mijn honderdste blog schreef ik dat ik meer wilde doen aan de ‘Documenten’. Het loopt nog geen storm, maar er staat al zeker meer bij dan een vijf maanden terug. Ik heb er extra oefenopgaven tussen gezet en afgelopen weekend heb ik ook een werkblad online gezet over cirkels. Een blog heb ik daar nog niet over kunnen schrijven, omdat ik de les nog niet heb uitgevoerd, maar die gaat er ongetwijfeld komen.

Voor de periode van blog nr. 201 naar 300 heb ik weinig anders in petto dan ik nu heb gedaan. Natuurlijk heb ik weer meer te doen aan de documenten (zoals altijd) en ik hoop nog steeds op het mooie gemiddelde van 4/5 blogs per week te zitten, maar verder blijf ik zo mijn gangetje gaan.

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten