zaterdag 8 juni 2013

Hoera, 1 jaar!

Afgelopen woensdag bedacht ik me ineens dat ik vorig jaar juni mijn blog was gestart. Ik keek snel bij al mijn blogposts en ik zag dat de eerste post op 8 juni 2012 online is gekomen. Ik besta vandaag dus precies 1 jaar!
Het beginnen van een blog over lesgeven is nog steeds één van de beste beslissingen in mijn leven geweest. Er is daardoor in dit jaar zoveel voor mij veranderd. Allereerst kan ik de dingen die ik meemaak nu heel goed naast me neer leggen. Ik kan vervelende dingen van me af schrijven en daarna direct weer vergeten.

Ook ben ik het lesgeven zelf een stuk leuker gaan vinden. Vooral in het laatste jaar zag ik heel erg op tegen mijn stage. Ik was ontzettend zenuwachtig en onzeker als ik weer voor de klas moest staan en ik bedacht altijd allemaal smoesjes zodat ik het kon ontlopen. Nu is dat helemaal niet meer zo. Ik ga echt met plezier naar mijn werk en vaak ga ik ook met een grote glimlach op mijn smoel weer terug naar huis.

De afgelopen 365 dagen heb ik me meer beziggehouden met alles om het lesgeven heen. Als ik tijdens een vergadering iets hoorde wat ik niet kende (WISC-test, clusters), dan ging ik het opzoeken en daar over schrijven. Als ik een tafeltjesavond had, schreef ik precies op hoe ik me heb voorbereid. Als ik iets vervelends of leuks meemaakte, zette ik dat online.

Ook voor mijn blog zelf is er meer veranderd. Naast dat er meer blogs online komen, gaan ook de bezoekersaantallen omhoog. Vorig jaar was ik heel blij als ik op één dag acht bezoekers had. Nu ligt het aantal pageviews gemiddeld rond de 150. Hopelijk blijft die stijging erin zitten!

Het komende jaar ga ik lekker door met schrijven. Je kunt van mij nog steeds drie posts per week verwachten en af en toe wat meer. Binnenkort is het vakantie, dus dan heb ik tijd genoeg om te schrijven!

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten