zaterdag 27 juli 2013

Zomervakantie #2

Deze week was ik een stuk minder productief dan vorige week. Ik geef het weer de schuld, maar deze week zaten er ook dagen tussen dat het bewolkt en regenachtig was. Wat ik dan de schuld geef? Mijn hooikoorts.

Ik had nooit gedacht dat hooikoorts zo irritant en vervelend kon zijn. Ik dacht voorheen dat je alleen maar aan het niezen was als je last had van hooikoorts. Maar daar heb ik zelfs geen last van. Bij mij uit het op een andere manier: mijn ogen zijn geïrriteerd, ze jeuken enorm en zijn al heel snel heel moe. Neem nu afgelopen donderdag als voorbeeld. ’s Morgens las ik een boek uit, in de vroege middag las ik wat artikelen op internet en tegen een uur of één ’s middags deden mijn ogen zo’n pijn en waren ze zo aan het jeuken dat ik niets meer kon. Zo snel zijn ze dus moe.

Daarnaast jeukt en snottert mijn neus, waardoor ik weer heel snel last krijg van hoofdpijn. Ik heb wel medicijnen tegen de hooikoorts, maar de bijwerkingen daarvan zijn ook nog eens dat je snel vermoeid kan zijn en dat je er hoofdpijn kan krijgen. Ze werken ook niet als wondermiddel, dus het resultaat na het innemen van de medicijnen zijn lichtgeïrriteerde ogen, vermoeidheid en een lichte hoofdpijn. En dat gedurende de hele week zorgde er helaas voor dat ik niet heel veel heb gedaan. Ik zal alles net als vorige week op een rijtje zetten.

Sporten
Nee. Er is geen airco in de zaal waar de groepslessen zijn, dus ik zweet al als ik binnenkom. Dat is niet lekker sporten… Ik weet het, smoesjes!

Schrijven
Een paar verdwaalde blogs, maar meer niet.

Lezen
Ja, ik heb wel een boek uit!

Blogs bundelen
Daar ben ik mee begonnen, maar dat is nauwelijks iets te noemen.

Films
Ik heb alle leuke films uit de bioscoop al gezien. Ik hoop dat er snel weer leuke films gaan draaien, dan kan ik gebruik maken van mijn Unlimited Card!

Scooter
Iets wat ik wel veel gedaan heb deze week, is voor taxi gespeeld. Mijn gestolen scooter is teruggevonden en gerepareerd, dus daar maak ik nu flink gebruik van. Ik ben deze week drie keer naar het station gereden om mijn zusje weg te brengen en één keer heb ik mijn andere zus naar haar werk gebracht.
Daarnaast hebben mijn vriend en ik er woensdag een scooterdag van gemaakt. Ruim twee uur op de scooter gezeten, genieten van de omgeving en onderweg nog even wat kleine inkopen bij de IKEA.

Meer kan ik niet verzinnen dat ik heb gedaan. Wat weinig! Gelukkig heb ik nog vijf weken vakantie te gaan.

Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten