zaterdag 1 maart 2014

Voorjaarsvakantie

Heerlijk, dit weekje vrij had ik echt even nodig! Ik heb zo veel (leuke) dingen gedaan, wow! Daarnaast ben ik ook heel productief bezig geweest voor een andere blog waar ik – onder mijn eigen naam – voor schrijf. Wauw!

Ik was vorige week vrijdag al vrij. Op die dag deed ik niet heel veel, behalve dat ik samen met mijn zusje naar het winkelcentrum ben geweest. We hebben wat dingetjes gekocht en daarna bij haar thuis geluncht. Ik wilde die dag in de bibliotheek werken, maar in plaats daarvan heb ik bij haar thuis geschreven.

Zaterdag heb ik wel in de bibliotheek gezeten: ik heb twee toetsen nagekeken en een aantal pagina’s gelezen in mijn boek. Heerlijk rustgevend, tussen de ouderen die een krantje lezen en de jongeren die, vergezeld met een boek, op hun ouders moeten wachten. Het liefst zou ik er nog veel vaker willen zitten. Helaas heb ik daar een slechte internetverbinding en schrijf ik liever achter mijn computer dan achter mijn laptop. Maar voor het lezen is het ideaal!

Verder heb ik een heel seizoen van 2 broke girls op bed gekeken, ik ben wezen lunchen met een collega, ik heb héél veel artikelen voor de andere blog geschreven, ik heb wat blogs voor hier geschreven, ik ben twee dagen naar een vriendin aan de andere kant van Nederland geweest (wat supergezellig was!) en ik heb veel gelezen. Van mij hoeft het niet om naar het buitenland te gaan of een hotelletje in Nederland te boeken. Het liefst zit ik thuis en doe ik hier leuke en productieve dingen. Ik heb me uitstekend vermaakt en van mij mag de vakantie echt nog wel een weekje langer duren.

Gelukkig is de meivakantie ook al in zicht: over acht weken heb ik twee weken vakantie. We zitten te kijken om misschien in die vakantie wel een weekje weg te gaan binnen Nederland. Als dat zo is, neem ik mijn laptop én een verzameling boeken mee. Dat is voor mij pure ontspanning!

Liefs!

2 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hoi Esther,
   Ik raad je aan om deze blogpost te lezen: http://eenbeginnenddocent.blogspot.nl/2014/02/anoniem-bloggen.html. Hierin schrijf ik dat ik anoniem blog en dat ik daarom niets kenbaar maak van wie ik echt ben. :-)
   Groetjes!

   Verwijderen