maandag 2 juni 2014

Pauze

Gisteren had ik een enorme baaldag. Niets ging zoals ik wilde en ik werd al moe als ik aan mijn lijstje dacht met dingen die ik nog moest doen. Alle dingen die ik leuk vind om te doen gaan om "moeten" lijken als ik ze eenmaal op mijn to do-list heb gezet. Zo ook het schrijven voor deze blog.
 
Ik ben deze blog gestart om mijn ei kwijt te kunnen. Niet om een extra last op mijn schouders te hebben. Daarom heb ik besloten tijdelijk een pauze in te lassen. Tot aan de zomervakantie, vanaf nu nog zo'n zeven weken zorg ik dat ik nog wekelijks mijn dagboek-artikel plaats op zaterdag. De andere artikelen worden vrijblijvend. Als ik ineens heel veel zin heb om te schrijven, dan schrijf ik. Zo niet, dan niet. Reken er dus maar op dat er wekelijks nog slechts één artikel online komt, dan kan het alleen maar meevallen.
 
Liefs!

2 opmerkingen:

 1. Wat jammer, Elseline! Maar het moet inderdaad wel leuk blijven voor je. Ik hoop dat je in de toekomst weer veel plezier krijgt in het schrijven op je blog. Ik lees je blogs in ieder geval altijd heel graag!

  Groetjes,
  Susanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, dank je wel! Ik weet wel zeker dat ik het in de toekomst weer leuker ga vinden. Ik zit nu gewoon in een drukke periode en ik vind het lastig om alles te combineren. In de zomervakantie ga ik er weer tegenaan hoor! :-)

   Verwijderen