zaterdag 3 januari 2015

Kerstvakantie #2

Hoe snel kan de vakantie gaan? Het is inderdaad waar dat de tijd vliegt als je het naar je zin hebt: ik heb zo genoten van deze laatste week dat het binnen een vingerknip al zaterdagochtend was. Aaah!

Deze tweede week is ons huis in treinsnelvaart opgeschoten. Het laminaat ligt erin en mijn werkkamer is zo goed als af (net als de rest van het huis overigens). Ik heb een prachtig groot bureau staan en in de hoek van mijn kamer staat een leesstoel, waar ik deze week al vele uren op heb doorgebracht.

Daarnaast heb ik de afgelopen week nagedacht. Wil ik nog wel bloggen hier? Ik heb heel veel gehad aan het van me af schrijven, maar ik moet zeggen dat ik er inmiddels wel een klein beetje klaar mee ben. Ik vind het schrijven zelf heel leuk, maar de blog doet me weinig meer. De laatste tijd begint het steeds meer op 'moeten' te lijken en dat staat me tegen. Zoiets als dit moet wel leuk blijven. 

Ik zit nog enorm te twijfelen wat ik wel met de blog ga doen. Waarschijnlijk laat ik hem wel online staan - dan kan ik zelf ook nog af en toe terugkijken naar de tips die ik gegeven heb - maar zal ik er niets meer op plaatsen. Wie weet over een tijdje, of als ik weer de behoefte voel om mijn ei kwijt te willen in een blogpost. En misschien helemaal niet. De tijd zal het leren...

Liefs!

4 opmerkingen:

 1. Blijf schrijven want jouw blog is best interessant. Al denk je dat niemand het leest er is altijd iemand die het leest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Elseline, Ik heb altijd van je blog genoten. Het zou leuk zijn als je je blog laat staan voor andere nieuwe docenten. Ik vond het in ieder geval wel fijn om te lezen over een andere beginnende docent die vergelijkbare problemen had.

  Wat je ook doet in de toekomst, in ieder geval het allerbeste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Elseline, ik vond je blog super leuk, en ik vind het heel jammer dat je stopt! Ik wens je nog een fijne tijd op je werk en in je nieuwe huis natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Elseline, ik volg je blog ook. Ik zou het ook jammer vinden als je stopt maar heb natuurlijk ook begrip voor je keuze. Je blog is en blijft interessant voor beginnende docenten zoals ik en vele anderen. Helaas tref je weinig blogs aan zoals deze; uit het hart, inspirerend, informerend, kritisch en reflecterend en leuk geschreven. Ik hoop dat je blijft schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen