donderdag 1 augustus 2013

Mijn voornemens, update 7

1 augustus. Nog een maand vakantie, nog een maand de tijd om een inhaalslag met mijn voornemens te maken. De afgelopen weken heb ik niet heel veel gedaan (op lezen na!), maar ik ben van plan om dat in augustus helemaal goed te maken.

1. Verder met mijn blog
Vorige maand schreef ik nog - vol goede moed - dat het wel zou lukken om vier blogs per week online te zetten. Nu blijkt dat toch iets minder goed te gaan. Ik geef de warmte de schuld, want daardoor ben ik toch een stuk futlozer dan normaal. Bah!

2. Een boek schrijven
Gedaan.

3. Heel veel lezen
Dat is gelukkig wel gelukt! En hoe!

4. Mijn andere blog oppakken
Over alle boeken heb ik een blog geschreven.

5. Engels leren
Nee...

6. Nog een boek schrijven
Ik heb augustus 2013 omgedoopt tot schrijfmaand. Mijn doel? Om in 30 dagen (de laatste dag van augustus reken ik niet mee) 50.000 woorden te schrijven. Ik ben benieuwd hoe en of dat gaat werken.
Ik had voor de vakantie al een hele planning gemaakt voor een verhaal, maar dat verhaal laat ik liggen voor een ander moment. Deze maand ga ik proberen een verhaal te schrijven voor een iets volwassener doelgroep. Spannend!

7. Mijn blogs bundelen
Daar ben ik mee begonnen! Nou ja, ik heb een document aangemaakt met de titel "Blogs gebundeld", maar meer dan een inhoudsopgave staat er nog niet in...

Liefs!

* Lees ook de eerdere blogs over mijn voornemens *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten