zondag 1 september 2013

Mijn voornemens, update 8

Vandaag is het 1 september. De door mij zeer gevreesde dag. Morgen begin ik namelijk weer met werken! Aaah! Hieronder kun je lezen over mijn goede voornemens van dit jaar, met name over de voornemens van deze vakantie.

1. Verder met mijn blog
Het is me niet gelukt om in de zomervakantie enorm vooruit te schrijven en vier of vijf blogs online te zetten. Maar… Als ik de komende weken, tot eind december, vier blogs per week online zet, moet het lukken om aan het eind van het jaar 333 blogs online te hebben. Eitje!

2. Een boek schrijven
Gedaan.

3. Heel veel lezen
Jazeker!

4. Mijn andere blog oppakken
Over alle boeken heb ik een blog geschreven.
Klik hier om te zien welke boeken dat waren en wat ik ervan vond.

5. Engels leren
Ik heb één hoofdstuk in een Engels boek gelezen en dat vond ik heel wat. Daarnaast heb ik ook nog één film gekeken zonder ondertiteling en ik merkte zo tegen het eind van de film op dat ik de ondertiteling alleen in de eerste vijf minuten heb gemist. Die drie Engelse boeken gaan niet lukken, maar drie (nu dus nog twee) films zonder ondertiteling kan best!

6. Nog een boek schrijven 50.000 woorden schrijven
Tromgeroffel, tromgeroffel… Ja! Het is me gelukt om in dertig dagen tijd 50.000 woorden te schrijven. Wat een klus was dat! Pff…
Lees hier hoe het me is vergaan.

7. Mijn blogs bundelen
De vorige keer schreef ik nog dat ik ermee was begonnen, maar nu biecht ik op dat ik niet verder ben gegaan. 50.000 woorden schrijven is niet niks. Dan heb ik daarna geen zin meer om ook nog alle oude blogs bij elkaar te zoeken. Maar ik laat het voornemen erbij staan, want ik heb nog vier maanden de tijd!

Liefs!

* Lees ook de eerdere blogs over mijn voornemens *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten